Wij zijn Guidelife

Wij zijn Guidelife

Waarom Guidelife

Na jaren lang skileraren opleidingen te hebben georganiseerd in Oostenrijk wilden we ook iets aanbieden wat hier in de zomer op aansluit. Na veel overleg zijn we uitgekomen op Guidelife. Met Guidelife gaan we samen met onze Oostenrijkse partners opleidingen organiseren tot Raft Gids.

Guidelife helpt jou met het vinden van een geschikt outdoor bedrijf  om te werken en bereid je voor op de opleiding zodat jij de zomer van je leven kan hebben.
Chevron right

Uitdagende opleiding

Je volgt een erkende Oostenrijkse opleiding

Chevron right

Baangarantie

Wij regelen een baan bij een leuk outdoor bedrijf dat bij jou past

Chevron right

Enthousiast team

Wij vertellen jou met veel plezier over onze eigen ervaringen!

De eerste meters...

Na jarenlang skileraren opleidingen te hebben georganiseerd was het tijd voor wat nieuws. Vanuit de skischolen kwam er veel vraag naar personeel in de zomer en samen met hun zijn we gaan kijken wat hier het beste bij aansluit. Als gevolg hiervan is Guidelife ontstaan. We krijgen er veel energie van als we mensen opleiden en en ze daarna aan het werk zien.

Yuri Bartels

Oprichter

Werken in de wintersportbranche is mijn échte droombaan! Ik kan volop genieten van bezig zijn in de buitenlucht en het werken met mensen. Als ik zelf skiles geef is het mijn taak om de toeristen een topvakantie te bezorgen. Dat is toch fantastisch om te mogen doen?

Voor Snowlife heb ik veel contact met de Oostenrijkse skischooleigenaren en help ik hen aan een skilerarenteam dat bij hen past. In Nederland organiseer ik de skitrainingen in de indoorhal zodat iedereen goed voorbereid naar de sneeuw vertrekt.

Monique van Bakel

Oprichter

Ik heb alweer meer dan 10 jaar ervaring met lesgeven. Het blijft een van de leukste (vakantie)banen die er is! Het leukste vind ik het lesgeven aan kinderen. Al spelenderwijs maken ze zoveel progressie!

Voor de Snowlife-skileraren ben ik het vaste aanspreekpunt in het voorbereidingstraject. Samen met de deelnemer plan ik in het eerste kennismakingsgesprek alle trainingen in. Ik organiseer alles voor de voorbereidingsdagen in Nederland en de opleiding in Oostenrijk.
Neem contact op

Ons team

team

Guidelife.nl

6 berichten 87 volgers 1 volgend Volgen Raft naar Instagram